ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ

    ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑ

  σε Παλαιό Φάληρο &

             Σαρωνίδα

  •  Επιστημονικό κύρος 
  •   Μακροχρόνια
      νοσοκομειακή     εμπειρία
  •  Άνετη επικοινωνία
  •  Ήθος κατά την άσκηση  της ιατρικής
  •  Προσβασιμότητα
  •  Εξειδίκευση  στις δυσλιπιδαιμίες 

Επιστημονικό κύρος


Μακροχρόνια


νοσοκομειακή εμπειρία


Άνετη επικοινωνία


Ήθος κατά την άσκηση της ιατρικής


Προσβασιμότητα


Εξειδίκευση στις δυσλιπιδαιμίες

H λειτουργία των ιατρείων μας έχει ως εξής:

 

1. To Ιατρείο του Παλαιού Φαλήρου λειτουργεί από Δευτέρα ως και Παρασκευή,

    15.00-19.00, αποκλειστικά με ραντεβού.

2.ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 9.30-12.00 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 9.00-14.00. (αποκλειστικά με ραντεβού)

 

Αμφότερα τα ιατρεία  παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ κατά την θερινή περίοδο, για μία περίοδο 3 έως 5 εβδομάδων,συνήθως από τα τέλη Ιουλίου έως και τα τέλη Αυγούστου, οι ακριβείς ημερομηνίες της οποίας ανακοινώνονται πάντοτε εγκαίρως. Κατά το θέρος του 2024, τα ιατρεία θα παραμείνουν κλειστά μεταξύ 1/8/2024 έως 25/8/2024.

Σημειωτέόν ότι κατά το θερινό τρίμηνο μεταξύ 1ης Ιουνίου έως 31ης Αυγούστου εκάστου έτους και εκτός της ανωτέρω περιόδου διακοπών, το Ιατρείο του Παλαιού Φαλήρου λειτουργεί από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ παραμένει κλειστό κάθε Παρασκευή.

3. Κατά την ηλεκτρονική συνταγογράφηση συνταγών και παραπεμπτικών, είναι απαραίτητος ο ΑΜΚΑ του ιδίου του παιδιού. Τα παραπεμπτικά σημειώματα για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων γράφονται μόνο ηλεκτρονικά. Παρακαλούνται οι γονείς, όπως φροντίζουν για την διενέργεια των συνταγογραφηθεισών εξετάσεων εντός της οριζόμενης από τον ΕΟΠΥΥ προθεσμίας, ώστε να μην χρειαστεί επανασυνταγογράφηση.

4. Το κινητό τηλέφωνο του ιατρού χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την αντιμετώπιση επειγουσών περιπτώσεων. Τα ραντεβού αμφοτέρων των ιατρείων κλείνονται μόνο μέσω της Γραμματείας , η οποία λειτουργεί μόνο στο Ιατρείο του Π.ΦαλήρουΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ από Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 -20.00 (210-9828894)

Ερωτήσεις προς τον ιατρό που αφορούν σε μη επείγοντα θέματα, απαντώνται κατά τις ημέρες και ώρες ιατρείων στα αντίστοιχα σταθερά τηλέφωνα.

5. Επισκέψεις στο σπίτι πραγματοποιούνται μόνο

α-για τα νεογέννητα, μετά την έξοδό τους από το μαιευτήριο

   β-για τα άρρωστα παιδιά των οποίων η κατάσταση δεν επιτρέπει την μετακίνησή τους,

       τούτου αποφασιζομένου από τον ιατρό με αμιγώς επιστημονικά κριτήρια.

6. Τα ιατρεία λειτουργούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, τα οποία πρέπει να τηρούνται ευλαβικά όσον αφορά στην ακρίβεια της ώρας προσέλευσης. Οι καθυστερήσεις διαταράσσουν τη λειτουργία των ιατρείων, θέτουν σε κίνδυνο την υγεία παιδιών και συνοδών (λοιμώξεις και συγχρωτισμός εντός του ιατρείου) και δημιουργούν άσκοπη ταλαιπωρία για όλους μας. Ουδείς γίνεται δεκτός προς εξέταση χωρίς ραντεβού, εκτός των πραγματικά επειγουσών περιπτώσεων, αλλά και τότε καλό είναι να έχει υπάρξει τηλεφωνική προσυνεννόηση με τη Γραμματεία ή με τον ίδιο τον ιατρό. Παρακαλούνται όλοι όσοι επισκέπτονται τα ιατρεία μας να συμμορφώνονται προς τους προβλεπόμενους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας και τις οδηγίες της Γραμματείας η οποία είναι επιφορτισμένη με την υποχρέωση διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας του ιατρείου.