ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ

    ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑ

  σε Παλαιό Φάληρο &

             Σαρωνίδα

 

  •  Επιστημονικό κύρος 
  •   Μακροχρόνια νοσοκομειακή  εμπειρία
  •  Άνετη επικοινωνία
  •  Ήθος κατά την              άσκηση  της ιατρικής
  •  Προσβασιμότητα
  •  Εξειδίκευση στις              δυσλιπιδαιμίες 

8
Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΛΑΣ,  ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ METROPOLITAN, ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ.

 

H λειτουργία των ιατρείων μας έχει ως εξής:

 

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή  16.00-20.00, Τρίτη & Πέμπτη 16.00-19.00 (αποκλειστικά με ραντεβού)

 

2.ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9.00-15.00. (αποκλειστικά με ραντεβού)

 

Αμφότερα τα ιατρεία  παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ κατά την θερινή περίοδο, για μία περίοδο εντός του μηνός Αυγούστου, οι ακριβείς ημερομηνίες της οποίας ανακοινώνονται πάντοτε εγκαίρως. 

Για το έτος 2019, ο προγραμματισμός προβλέπει να παραμείνουν τα ιατρεία ΚΛΕΙΣΤΑ για το καλοκαίρι από την Παρασκευή 2/8/2019 έως και το Σάββατο 24/08/2019 και να επαναλειτουργήσουν, το μεν Ιατρείο Π. Φαλήρου από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2018, το δε Ιατρείο Σαρωνίδας το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019.

 

 3. Κατά την ηλεκτρονική συνταγογράφηση συνταγών και παραπεμπτικών, είναι απαραίτητα ο ΑΜΚΑ και ο Ατομικός (του ιδίου του παιδιού) Αριθμός Μητρώου του Ταμείου στο οποίο είναι ασφαλισμένο το παιδί. Ειδικότερα δε, για την συνταγογράφηση φαρμάκων πρέπει να προσκομίζεται και το συνταγολόγιο, διότι βάσει εγκυκλίου,πέραν της ηλεκτρονικής απαιτείται και χειρόγραφη συνταγογράφηση των συνταγών. Τα παραπεμπτικά σημειώματα για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων γράφονται μόνο ηλεκτρονικά. Παρακαλούνται οι γονείς, όπως φροντίζουν για την διενέργεια των συνταγογραφηθεισών εξετάσεων εντός της οριζόμενης από τον ΕΟΠΥΥ προθεσμίας, ώστε να μην χρειαστεί επανασυνταγογράφηση.

4. Το κινητό τηλέφωνο του ιατρού χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την αντιμετώπιση επειγουσών περιπτώσεων. Τα ραντεβού κλείνονται μόνο μέσω της Γραμματείας , η οποία λειτουργεί μόνο στο Ιατρείο του Παλαιού ΦαλήρουΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ από Δευτέρα έως Παρασκευή 15.30-20.30 (210-9828894), ενώ ερωτήσεις προς τον ιατρό που αφορούν σε μη επείγοντα θέματα, απαντώνται κατά τις ημέρες και ώρες ιατρείων στα αντίστοιχα σταθερά τηλέφωνα.

5. Επισκέψεις στο σπίτι πραγματοποιούνται μόνο

α-για τα νεογέννητα, μετά την έξοδό τους από το μαιευτήριο

&

β-για τα άρρωστα παιδιά των οποίων η κατάσταση δεν επιτρέπει την μετακίνησή τους, τούτου αποφασιζομένου από τον ιατρό με αμιγώς επιστημονικά κριτήρια.

6. Τα ιατρεία λειτουργούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, τα οποία πρέπει να τηρούνται ευλαβικά όσον αφορά στην ακρίβεια της ώρας προσέλευσης. Οι καθυστερήσεις διαταράσσουν τη λειτουργία των ιατρείων και δημιουργούν άσκοπη ταλαιπωρία για όλους μας. Ουδείς γίνεται δεκτός προς εξέταση χωρίς ραντεβού, εκτός των πραγματικά επειγουσών περιπτώσεων, αλλά και τότε καλό είναι να έχει υπάρξει τηλεφωνική προσυνεννόηση με τη Γραμματεία ή τον ίδιο τον ιατρό.

Τα παραπάνω αποσκοπούν στην εύρυθμη λειτουργία των ιατρείων, ώστε να μην ταλαιπωρείται κανένα παιδί και κανένας γονιός.

 

                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΚΑΘΕ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ!

Ο λόγος είναι ότι η γρίπη δεν είναι μία τόσο αθώα νόσος, όσο νομίζουν οι περισσότεροι, αλλά δυνητικά σοβαρή, με σοβαρές, μερικές φορές, επιπλοκές, ακόμη και απειλητικές για τη ζωή του ασθενούς. Ο εμβολιασμός είναι ασφαλής και αποτρέπει όχι τόσο τη νόσηση καθ' εαυτή, όσο τη σοβαρή νόσηση και κυρίως τις σοβαρές επιπλοκές. Γι'αυτό και εμείς στα ιατρεία μας ακολουθούμε την σύσταση της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής που συνιστά τον αντιγριπικό εμβολιασμό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ηλικίας μεγαλύτερης των 6 μηνών, ανεξαρτήτως της παρουσίας παραγόντων κινδύνου.